До преди две -три седмици нямах никъв проблем с подгряването , докато един ден не се врях под таблото да си смазвам педала на съединителя , че скърцаше ужасно ... След въпросното смазване , като запалих колата лампата за подгрев започна да мига 20-тина секунди и угасна .Това се случи още на няколко последователни паления и после спря , подгряваше си и после не мигаше ... така 2 сед
Сутринта щом дадох на контакт и веднага светна и угасна лампата , въпреки ,че навън си беше хладно и след малко почна да ми мига ....
Някой може ли да ми даде няква схема къде е релето
,че няй вероятно нещо съм разместил е не дава добър контакт и има ли ли начин без диагностика да проверя коя свещ евентуално ми е заминала .
Казвам без диагностика , понеже нямам много свободно време и трудно се вмествам в нормалните работни дни на 95 % от сервизите
Колата е 19 ЖТД 105
Сутринта щом дадох на контакт и веднага светна и угасна лампата , въпреки ,че навън си беше хладно и след малко почна да ми мига ....
Някой може ли да ми даде няква схема къде е релето
,че няй вероятно нещо съм разместил е не дава добър контакт и има ли ли начин без диагностика да проверя коя свещ евентуално ми е заминала .
Казвам без диагностика , понеже нямам много свободно време и трудно се вмествам в нормалните работни дни на 95 % от сервизите

Колата е 19 ЖТД 105
Comment